PIZZERIA STEAKHOUSE NOOR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1286 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Steakhouse Noor. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 20:04 heel lekker eten en hele vriendelijke bezorger
16 feb 2024 om 2:56 Eens maar nooit meer!
12 feb 2024 om 13:57 Kapsalon en shoarma prima. Vriendelijke bezorger
10 feb 2024 om 20:03 Wij blijven hier terugkomen, heerlijke shoarma pizza’s, deze keer duurde het wat langer maar wel nog heerlijk warm en smakelijk zoals elke keer!
28 jan 2024 om 12:53 Op de pizza met ansjovis ontbraken, niet voor het eerst, de kappertjes. Verder waren ze weer perfect gebakken, precies wat we van Noor gewend zijn, en nog goed heet bij bezorging.
22 jan 2024 om 23:12 Opzich was het eten goed qua smaak, maar de shoarma was echt een treurige hoeveelheid voor dat geld.
20 jan 2024 om 20:17 Heerlijke pizza, snelle bezorging.
19 jan 2024 om 22:30 De Noor schotel was heerlijk van smaak maar niet zo heel warm meer. Frites was lauw en een beetje slap. Salade was vers en lekker. Het is een flinke schaal met een mix aan vlees
1 jan 2024 om 19:36 Helaas 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Het eten was lekker, maar koud toen het aankwam. De pizza zelf nog opgewarmd in de oven. Het eten was verder erg lekker.
30 dec 2023 om 8:15 Echt goede pizza’s!
28 dec 2023 om 8:20 everything went perfect, was my first time i ordered here, the food was very good, hot and delivery time was fine. i would order here again.