PIZZERIA STEAKHOUSE NOOR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1124 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Steakhouse Noor. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 22:23 Eten was goed warm, vlees was lekker. Via thuisbezorgd betalen zit er einde van je rekening verrassende extra kosten bij.
1 okt 2022 om 19:09 Super slecht eten veelste laat bezorgd niet te eten
1 okt 2022 om 14:48 Voor het eerst hier besteld maar gelijk ook de laatste keer. Heel jammer! Groot broodje Döner besteld maar er zat echt maar heel weinig vlees in. Kroket was veel te ver doorgebakken en ook geen mosterd erbij.
29 sep 2022 om 20:15 Snel geleverd en was naar wens
26 sep 2022 om 16:29 Bezorgen om 19:30 daar hadden wij zelf om gevraagd, dus top. De calzones waren weer lekker als altijd!
25 sep 2022 om 22:10 Lekker snel, lekker warm, lekker eten
25 sep 2022 om 19:21 Was lekker
24 sep 2022 om 23:38 Langere levertijd dan ik gewend ben, maar dat kan een keer gebeuren. Het eten kwam alsnog heerlijk warm aan en was weer super lekkere!
19 sep 2022 om 20:17 Eenvoudig maar in ieder geval wel goed warm geleverd.
17 sep 2022 om 20:48 Belachelijk! Wat een vreselijk bedrijf! Allereerst bestel ik via de app om half 7. Staat netjes 60 min oké geen probleem. Half 8 was het er nog niet heb gebeld om 8 uur. Krijg ik als antwoord ja we bezorgen daar niet. Dan bel je mij toch even netjes?
13 sep 2022 om 23:27 Kebab shoarma schotel, patat was slap en zelfs te kort gebakken. Salade was erg magertjes en simpel. 2 euro extra betaald voor grote bak saus maar kreeg een klein standaard bakje hetvlees was wel lekker maar alles bij elkaar zeker geen 20 euro waard.
10 sep 2022 om 22:27 super snel bezorgd en erg lekkere pizza