PIZZERIA STEAKHOUSE NOOR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1315 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Steakhouse Noor. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 9:04 Smaken verschillen maar ik vond mijn favoriete pizza hier niet lekker. Knoflooksaus was dun en zuur. Bezorging was optijd maar ging niet in één keer goed. Voor mij de laatste keer.
14 jun 2024 om 17:51 Smerigste pizza kip sate ooit helemaal misvormd aangekomen stonk erg alsof hij oud was was niet te eten klodders sate op en tomatenpuree! bezorger was 8/9 jaar pizza was waarschijnlijk te zwaar nooit meer.
3 jun 2024 om 21:33 Eten was lekker en Bezorging was goed, maar ik snapte de bezorger zelf alleen niet, dit was voor mijn gevoel een kind van 12, hier was ik wel wat verward door.
20 mei 2024 om 19:33 Eten was super.. alleen als je extra kaas op de pizza besteld, dan mag er wel wat meer meer kaas op. Verder niets te klagen Super vriendelijke bezorger!
29 apr 2024 om 19:48 Om 16:25 besteld, 17:30 als bezorgtijd gekozen en werd netjes om 17:30 bezorgd. De pizza's waren heerlijk!!
24 apr 2024 om 22:05 Prima pizza's en super snel bezorgd!
14 apr 2024 om 4:32 Lekker snel gebracht. Heerlijk vlees zowel de kip was heerlijk als de shoarma die was heerlijk. Ga hier in de toekomst nog eens bestellen.
10 apr 2024 om 19:12 Ruim 99 minuten moeten wachten op een teleurstelling. Broodje donor drijft van de knoflooksaus en echt geen 9€ waard, een heel klein zakje patat voor 4€ ongelofelijk. Laatste keer voor mij
5 apr 2024 om 22:14 Food ordered at 1.10 pm, delivery was supposed to be at 6 p.m. but it was almost half an hour late... If I hadn't called, I would probably have waited longer, my break was over....
29 mrt 2024 om 8:14 Het eten is altijd goed, en qwa bezorg tijd zit het ook goed.